Funderar du på om det finns någon i Luleå som delar ditt intresse för bakning, simning eller kanske paddling? Eller söker du efter en stallplats, en mötesplats för teknikintresserade eller ett härligt gäng att spela fotboll med?

Föreningsregistret

Ungdomar testar sina färdigheter i Steel Park Luleå.
Ungdomar testar sina färdigheter i Steel Park Luleå.

Det finns ett stort föreningsliv i Luleå med ideella organisationer, idrottsföreningar, frivilligorganisationer, kulturföreningar, bildningsförbund, hobbyföreningar, intresseorganisationer och liknande. Sök efter ditt intresse i föreningsregistret.

Mötesplatser

Kulturens Hus mitt i Luleå.
Kulturens Hus mitt i Luleå.

Vetenskapens hus erbjuder en bit av Luleå tekniska universitet mitt i centrala Luleå. Här stimuleras geniknölarna och smaklökarna samtidigt, och du har möjlighet att ta del av en populärvetenskaplig föreläsning till ditt kaffe, din lunch eller fika. Kulturens hus erbjuder allt från konserter till konstutställningar och i lokalen finns även Stadsbiblioteket. Kulturföreningen Ebeneser är en annan mötesplats för kulturintresserade och verksamheten baseras på samverkan mellan ideella kulturföreningar. 

Registrera din förening

Har du en förening som du vill ska finnas med i föreningsregistret här på Luleå.nu? Fyll i efterfrågade uppgifter i länken.

Registrera din förening till föreningsregistret