TEATER SCRATCH FYLLER 30 ÅR – fira med dem fredag 1 september & lördag 2 september!

Teater Scratch meddelar:

Och likt många 30-åringar har vi en standard issue 30 ÅRS KRIS! Blev vi verkligen den vi tänkte oss att vi skulle bli? Vad ska vi göra med våra liv nu? Måste vi bli vuxna? Kan vi verkligen ha på oss det här linnet fortfarande? Vi vill hemskt gärna att ni kommer och delar vår förvirrade glädje och exisensiella kris 1 & 2 september. Under dagen beter vi oss som vuxna och på kvällen försöker vi dränka alla SKITJOBBIGA tankar som sköljer över oss med alkohol och chips. Ingen middag. FÖR VI ORKAR INTE LAGA MIDDAG JUST NU, OKEJ? OM NI VERKLIGEN VILL ÄTA SÅ FINNS DET ATT KÖPA PÅ EBENESER FRÅN CAFÈ REKOMMENDERAS. DOM GÖR SVINGOD MAT.

DAGORDNING: (Skriker för att smärtan inombords inte ska bli för total)

2 September
– 12.00 HUMORKOLLEKTIVET ”DIN MAMMA”, spelar på Ebeneser igen! 40 min lång, insläpp 11.00. 60 kr/biljett. Vill ni äta finns det lunch att köpa på Café REKOmmenderas.
15.00 VUXENHÄNG. Drick kaffe med oss. Om ni vet hur man gör inbakade flätor får ni gärna visa oss, för vi är 30 år och har inte lärt oss än.
17.30 UNDER(ÄR JAG)BAR, ”Hur mår vaginan i dagens samhälle?” frågar dom sig. och vi vet inte. Borde man veta sånt då man är 30? Föreställningen är 100 minuter lång (Japp, minuter. Vi är dåliga på huvudräkning och orkar inte omvandla det till timmar.), insläpp 16.30, 60 kr/biljett.
Förlåt om vi varit lite sura. Det är så mycket just nu bara. ❤

För program fredag 1a september se här!