Marknadsansvarig BD Pop

Utvecklar musiklivet i Norrbotten.

 

Vad tycker du är en god förebild?
Personer som är positiva och väljer att se det goda i andra är fina förebilder. Snälla vänliga människor som vill andra väl. Men även människor som är hårt arbetande, ambitiösa och strävar efter att nå sina drömmar och mål är fina förebilder.

Vad är det bästa med att bo och verka i Luleå och i Norrbotten?
BD Pop är verksamma i hela länet och det finns mycket talang för oss  att förädla. Att få chansen att stötta begåvade människor att se dem utvecklas är lycka. Det är fint att få representera BD Pop.

Hur kan man få fler kvinnor att bo kvar eller återvända till Norrbotten?
Vara lyhörd mot unga kvinnor. Vi är inte jämställda och vi har massor av orättvisor mellan könen. Vi i alla led bör vara tydliga med att det finns en strävan att vi gör allt vi kan för att nå målet - Jämställdhet. Ett län med sunkig kvinnosyn lockar ingen att stanna eller att flytta hit.  Popkollo är en viktig satsning från BD pops sida för att utveckla unga kvinnor inom musikbranschen.

Vad är ditt tips till andra som vill förverkliga sin dröm i Norrbotten?
Allt är mycket enklare här uppe. Jag tycker det är kortare avstånd människor emellan. Jag tycker att naturen är närvarande hela tiden och den inspirerar oss alla mer än vi själva förstår. Jag tror nyckeln till framgång för oss här uppe är att samarbeta mellan människor, organisationer, företag. Vi har ett fantastiskt län på många sätt. Vi har mycket att erbjuda och det är på tiden att ännu fler inser det.

Vem är din förebild?
Jag har väldigt många förebilder. Träffar förebilder hela tiden. Jag inspireras av människors agerande. Min fantastiska son är en ständig förebild för mig.