• Kontaktperson: Lisa Clausén
  • Telefonnummer: 070-591 17 14
  • E-postadress: lisa@rayoflight.se
  • Webbplats: http://www.rayoflight.se/
  • Taggar: yoga, inredning, coaching, Mindfulness, Stresshantering, coachning, coach, Företagsutveckling, Karriärutveckling, Ledarskapsutveckling, Wellness, Friskvård, Feng Shui

Ray of Light erbjuder Coaching och Consulting till entreprenörer, ledare, individer och grupper. Till människor och organisationer med drivkraft och vilja att skapa förändring, leva och verka mer autentiskt, manifestera drömmar och nå nya resultat i sina liv och företag. Företaget drivs av Lisa Clausén, s k hemvändare till norr sedan ett par år tillbaka.

Lisa jobbar utifrån ett helhetsperspektiv och verkar enligt devisen att "hjälpa människor att må bra och företag att gå bra". Individer och grupper får stöd att bygga en bra infrastruktur och grogrund för ett berikande liv och leverne. Privat och professionellt. Det inre och yttre går oundvikligen hand i hand och är den framgångsformel som skapar resultat och välmående oavsett yttre roll och sammanhang.

Med i verktygslådan för att lägga basen för det goda livet och det framgångsrika och inspirerande företagandet finns förutom Coaching också Yoga, Mindfulness och Feng Shui. Yoga och Mindfulness bidrar till nya ingångar och extra stöd för utveckling och välmående.  Feng Shui i sin tur bidrar till att dels skapa harmoniska och sköna miljöer och dels hjälpa företag skapa bra friskvård och autentiska varumärken.

Lisa har en bakgrund som civilekonom och konsultande Business och Financial Controller inom svenskt och internationellt näringsliv.

Med kunskap, perspektiv och fötterna stadigt förankrade i fler än en världar, bidrar detta till en mångsidig verktygslåda och en genuin grund i mötet med människor. Allt med syfte att stödja entreprenörer, ledare, individer och grupper att helt enkelt må bra, leva sin potential och skapa framgångsrika företag.

TJÄNSTER

UTVECKLING OCH WELLNESS
- Coaching, Mentorskap och Consulting
- Yoga
- Mindfulness

MILJÖER
- Feng Shui
- Homestyling
- Inredning

GEOGRAFISKT OMRÅDE
Luleå och Stockholm - Live
Andra orter och länder - Skype 

Intresserad av kurser, klasser eller föredrag på annan ort?
V v ta kontakt för diskussion om möjligt upplägg.

SPRÅK
Svenska och Engelska

KONTAKT
Ray of Light
Storgatan 9
972 38  LULEÅ

Tel 070-591 17 14
Skype lisa_clausen
E-mail lisa@rayoflight.se

Web - main www.rayoflight.se
Web - yoga www.rayoflightyoga.se

Facebook www.facebook.com/LisaClausen
Twitter http://twitter.com/LisaClausen