Luleå.nu är en webbplats för information, tjänster och kommersiellt utbud inom platsen Luleå. Sidan tillhandahålls av Luleå kommun och administreras av kommunikationskontoret på Luleå kommun, Visit Luleå och Luleå Turistcenter i Kulturens hus. Evenemangskalendern på sidan drivs som ett samarbete mellan dessa parter.

Webbplatsen är uppbyggd i fyra huvudavdelningar anpassade för våra fyra största målgrupper: Besökare, Luleåbor, Studerande och Näringsliv. Webbplatsens struktur och design ska underlätta för användaren att snabbt hitta den information och de tjänster denne söker.

Våra övriga mediakanaler

Förutom luleå.nu arbetar vi i följande mediakanaler:

Facebook www.facebook.com/lulea.nu

Twitter www.twitter.com/luleanu

Instagram www.instagram.com/luleanu

Youtube www.youtube.com/luleamedia

Mynewsdesk www.mynewsdesk.com/se/lulea

Luleå kommun press www.lulea.se/press

Information om Luleå kommuns service och dess förvaltningar hittar du på lulea.se

Regler för text, bild och rörliga medier

Texter och bilder på webbplatsens förstasida och undersidor ska till sitt innehåll överensstämma med Luleås varumärkesplattform och dess kärnvärden Naturlig, Lugn och Nytänkande.

Externa länkar

Alla länkar som går till webbplatser med annan avsändare än luleå.nu öppnas i nya fönster (externa länkar). Luleå kommun ansvarar endast för text, bild och medieinnehåll på luleå.nu. När läsaren klickat på en extern länk och lämnat luleå.nu upphör Luleå kommuns ansvar för text, bild och medieinnehåll att gälla. För innehållet på dessa externa sidor ansvarar då respektive sidas avsändare.

Teknisk information

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare med stöd för standarderna, exempelvis de senaste versionerna av Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Chrome eller Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men kan skilja en del i formgivningen.

Ladda ner filer

På webbplatsen finns flera dokument du kan ladda ner i olika filformat. För att kunna ta del av de dokumenten behövs ofta ytterligare ett program utöver din webbläsare. När du laddar ner ett dokument i formatet PDF är det viktigt att du har ett program som kan läsa det filformatet. Ett vanligt och gratis program är Adobe Reader. Det kan du ladda ner från www.adobe.se.

Kakor/Cookies

Läs hur vi hanterar kakor/Cookies